##SELECT node.nid AS nid FROM {node} node WHERE (node.type in ('%s')) AND (node.status = 1) @@sSELECT node.nid AS nid, node.created AS node_created FROM {node} node WHERE (node.type in ('%s')) AND (node.status = 1) ORDER BY node_created DESC Статии | SHARE-BG.EU

Статии

Jan
11

Стъклените врати като част от интериорния дизайн

Tag: Технологии

Стъклените врати като част от интериорния дизайн могат да придадат на помещението оригиналност и елегантност. Те обикновено се монтират в офиси, обществени сгради, но също така и в домове, като стени на бани, душ кабини, сауни, всекидневни и прочие.

 

Jan
05

БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ VS. КАБЕЛНИ СЛУШАЛКИ

Tag: Технологии
Кратко резюме на предимствата на безжичните малки слушалки тип “тапи”

Безжичните Блутут (Bluetooth) слушалки дават на потребителя повече възможност за движение.

Jan
03

Сватбена фотография история

Tag: Мода
Подбрано от сватбен фотограф Николай Първанов

Началото на историята на сватбената фотография е през викторианската епоха. Никой със сигурност не може да каже коя е първата сватбена фотография, защото има вероятност тя да не е устояла на времето. Все пак, сред известните сватбени снимки за първа се приема фотографията от сватбата на кралица Виктория. Снимката е от 1840 година.

Dec
11

Стероиден цикъл за маса за начинаещи бодибилдери

Tag: Спорт

Преди да започнете употребата на Стероиди е нужно да предприе

Nov
23

Как да овладеем английското произношение

Tag: Развлечения и хоби

Английската фонетика може да бъде много объркваща. Както знаете, не съществуват строги правила за произношение на английски език, така че ако видите неизвестна английска дума, няма да знаете как да я произнесете. Същото е и с английското писмо или комбинации от букви - могат да се произнасят по различен начин в различни думи.

Nov
14

Мляко за здраве

Tag: Здраве и красота

Млякото е изключително важно за доброто здравословно състояние на организма. Изследвания от последното десетилетие показват, например, че хората, които пият мляко подлежат на значително по-нисък риск от затлъстяване.

Nov
14

Възрастта като фактор при изучаването на английски език

Tag: Развлечения и хоби

Децата са много по-опитни в боравенето с чужд език, отколкото възрастните, и това често им се отдава с лекота и без да се замислят. Затова и обучението по чужд език, главно английски, в предучилищното образование и основно училище са популярен избор за родителите.

Oct
08

Теория на войната

Tag: Политика

Войната е дълбоко вкоренена в нашата история. Тя е възникнала още с появата на хората, винаги се е проявявала в различни етапи от живота на цивилизациите и за съжаление никога няма да изчезне, колкото и да ни се иска това! Историците изчисляват, че в цялата история на човечеството през последните 5500 години е имало около 14500 войни, известни на съвременната наука.

Sep
13

Как да се сприятелим с английската граматика

Tag: Развлечения и хоби

Попитайте англичанин или американец за граматиката в изреченията им и те вероятно просто ще кажа, че това им "звучи добре". А можете ли Вие да назовете всички форми на думата и времената в едно изречение на собствения си роден език? Може би да, но по-вероятно не. Въпреки всичко, за обучаващ се е важно да разбира граматичните правила.

Aug
29

Ревю на Samsung Galaxy Note 7

Tag: Технологии

Дизайн

Инструменти за споделяне

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 13 гости online.

Регистрирани потребители

  • 3311
Share-BG.eu - © 2011 - 2017